Βιοσυντονισμός

Ο Βιοσυντονισμός ως μέθοδος κατατάσσεται στις θεραπείες μαγνητικών πεδίων και βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Max Planck) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.

Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας, εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του κάθε ανθρώπου.

Στο σώμα μας έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας. Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες).

Η επίδραση του βιοσυντονισμού επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στην ιδανική κατάσταση μέσω της εκπομπής χαμηλών, φυσιολογικών για τον οργανισμό, αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες “επανασυντονίζουν” τον οργανισμό και ενεργοποιούν τον φυσικό μηχανισμό αυτοςΐασης.

Πλεονεκτήματα της Βιοσυντονιστικής ανίχνευσης

  • Έχει πολύ μεγάλη ακρίβεια
  • Προσφέρει μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εικόνα του επιπέδου υγείας του οργανισμού
  • Είναι ανώδυνη και ακίνδυνη ως μέθοδος
  • Μόνο μία συνεδρία αποκαλύπτει όλα τα ζητήματα υγείας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
  • Παρέχει μια επισκόπηση ολόκληρου του σώματος και προσδιορίζει το βαθμό προσβολής και διαταραχής των οργάνων. Αυτές οι διαταραχές ανιχνεύονται πολύ νωρίς, γεγονός που συντελεί στην πρόληψη.
  • Επιτρέπει την ταυτοποίηση των παρασίτων και μικροοργανισμών, ακόμη και εκείνων που είναι αδύνατον να διαγνωσθούν με τις συμβατικές μεθόδους.
Τα οφέλη της θεραπείας βιοσυντονισμού

Συντονίζει ολόκληρο τον οργανισμό μας να λειτουργεί καλύτερα. Επαναφέρει τις υγιείς συχνότητες των κυττάρων και των οργάνων με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία αυτών μεταξύ τους με αποτέλεσμα τη βελτίωση της διάθεσης, της ενέργειας, της ψυχολογίας, του ύπνου, της σεξουαλικής δραστηριότητας, του μεταβολισμού και άλλων βασικών για την ποιότητα της καθημερινής ζωής μας λειτουργιών.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Φόρμα Επικοινωνίας