Θεραπείες υπέρυθρης θερμότητας

Σάουνα υπέρυθρης θερμότητας

Σε αντίθεση με μια παραδοσιακή σάουνα, η σάουνα υπέρυθρης θερμότητας δεν θερμαίνει τον γύρω αέρα, αλλά χρησιμοποιεί υπέρυθρους λαμπτήρες για να ζεσταίνουν το σώμα άμεσα και εν τω βάθει. Η σάουνα υπέρυθρης θερμότητας παράγει την ίδια υπέρυθρη θερμότητα που παράγεται από τον ήλιο. Η υπέρυθρη θερμότητα είναι η βάση της υγείας όλων των ζωντανών πλασμάτων στον πλανήτη. Η ακτινοβολούμενη υπέρυθρη θερμότητα περιβάλλει το σώμα και διεισδύει βαθιά στις αρθρώσεις, τους μυς και τους ιστούς, αυξάνοντας την ροή οξυγόνου και την κυκλοφορία του αίματος. Οι σάουνες υπέρυθρης θερμότητας διαθέτουν ενσωματωμένα πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας με την οποία η θερμότητα διεισδύει εύκολα στους ιστούς, θερμαίνοντας το σώμα προτού θερμάνει τον αέρα. Με αυτόν τον τρόπο το σώμα αποβάλει ιδρώτα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.
Κουβέρτα υπέρυθρης θερμότητας

Η ελεγχόμενη, χρονισμένη θερμότητα στην κουβέρτα θα προκαλέσει εφίδρωση και απελευθέρωση των τοξινών από τα κύτταρα του σώματος. Μαζί με τη διατροφή και την άσκηση, η κουβέρτα υπέρυθρης θερμότητας μπορεί να βοηθήσει τη διατήρηση ενός δυνατού ανοσοποιητικού συστήματος και του επιθυμητού σωματικού βάρους. Η απώλεια τοξινών βελτιώνει τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος και ενισχύει το μεταβολισμό επιταχύνοντας την καύση του σωματικού λίπους. Η ελεγχόμενη θερμότητα χαλαρώνει και καταπραΰνει τους πονεμένους μύες και τις αρθρώσεις, επιτρέποντας στο σώμα να συνεχίσει να κινείται με ευκολία.

Τα οφέλη των θεραπειών υπέρυθρης θερμότητας

Βελτίωση της κυκλοφορίας αίματος και υγρών του σώματος, αποτοξίνωση, απώλεια βάρους και η αύξηση μεταβολισμού, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, πιο καθαρό και πιο σφρυγιλό δέρμα, χαλάρωση, ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις, βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, βοήθεια σε άτομα με σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Φόρμα Επικοινωνίας