Κρανιακή οστεοπαθητική

Η κρανιακή οστεοπαθητική μπορεί να ανιχνεύσει τις πολύ μικρές διακυμάνσεις της κίνησης μέσα στο σώμα που ονομάζονται ακούσια κίνηση. Για τον οστεοπαθητικό, αυτό που αισθάνεται είναι μια απαλή διαστολή και συστολή όλων των ιστών. Αυτή η ακούσια κίνηση μπορεί εύκολα να διαταραχθεί από οποιαδήποτε μορφή τραύματος, όπως ένας δύσκολος τοκετός, ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, χτυπήματα, πτώσεις ή οποιαδήποτε ασθένεια. Σταδιακά το σώμα μπορεί να συσσωρεύσει αυτές τις τραυματικές εμπειρίες μέχρι να αρχίζουν να εμφανίζονται συμπτώματα παθολογίας.
Ο στόχος της κρανιακής θεραπείας είναι να επαναφέρει το σωστό ρυθμό στην ακούσια κίνηση των ιστών του σώματος και με αυτόν τον τρόπο να διεγείρει τους μηχανισμούς αυτοΐασής του.

Η κρανιακή οστεοπαθητική είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των ακόλουθων ασθενειών:

λειτουργικά προβλήματα ακοής, προβλήματα της μύτης και του λαιμού, καταρροή, χρόνια ιγμορίτιδα, προβλήματα όρασης, οφθαλμική ξηρότητα, προβλήματα πεπτικού συστήματος, διαφραγματοκήλη, δυσκοιλιότητα, διάρροια, κολικοί, προβλήματα υπογονιμότητας χωρίς οργανική αιτία, τραυματισμός κατά τον τοκετό, πόνοι περιόδου, ενοχλήσεις στην εμμηνόπαυση, δυσλειτουργίες αυτόνομου νευρικού συστήματος, μούδιασμα των άκρων, πονοκέφαλος, ίλιγγος, πόνος στο θώρακα και μεσοπλεύριο άλγος, διαταραχές της προσωπικότητας, ψυχαναγκαστική συμπεριφορά, κατάθλιψη, χρόνια κούραση.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Φόρμα Επικοινωνίας