Μάλαξη αρωματοθεραπείας

Η μάλαξη με αιθέρια έλαια είναι ένα δώρο για το σώμα και το πνεύμα που συνδυάζει τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων με τεχνικές μαλάξεων, όπως η λεμφική, το σουηδικό μασάζ, η ρεφλεξιολογία κ.λπ.

Διάφορες τεχνικές μάλαξης σε συνδυασμό με την ευεργετική επίδραση των αιθέριων ελαίων καθιστούν το μασάζ αρωματοθεραπείας ιδανικό για: την ανακούφιση πόνων, την χαλάρωση των κουρασμένων και τεντωμένων μυών, την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, την ανακούφιση έμμηνου ρυσης, την απομάκρυνση των τοξινών, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την βελτίωση της υφής του δέρματος, την ανακούφιση πεπτικών και εντερικών προβλημάτων, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τον έλεγχο του άγχους, την τόνωση του νευρικού συστήματος, την καταπολέμηση αρνητικών συναισθημάτων και την σωματική και πνευματική αναζωογόνηση.

Συνήθως ένα μασάζ αρωματοθεραπείας διαρκεί μια ώρα. Αυτός είναι ο απαιτούμενος χρόνος για να διεισδύσουν τα αιθέρια έλαια μέσω του δέρματος στον οργανισμό, να ενεργοποιήσουν τις απαραίτητες χημικές διεργασίες και στην συνέχεια να αποβληθούν.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Φόρμα Επικοινωνίας